Saturday, January 7, 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Krai (MDKK) (15 Januari 2017)

Jawatan Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Krai (MDKK) logo www.ohjob.info januari 2017
Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Krai (MDKK) Januari 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Kuala Krai (MDKK) Januari 2017 seperti berikut:-

1. Penolong Pegawai Penilaian W29

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon


Pemohon hendaklah menghantar surat permohonan kepada Majlis Daerah Kuala Krai. Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil atau salinan keputusan peperiksaan bagi kelayakan yang disyaratkan, sijil kelahiran, kad pengenalan (depan dan belakang) yang telah disahkan dan sekeping gambar berukuran pasport.

Permohonan yang tidak terang, tidak disertakan dengan dokumen-dokumen yang diperlukan, tidak memenuhi syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan dalam iklan, tidak dikemukakan melalui Ketua Jabatan bagi pegawai sedang berkhidmat dan tidak ditandatangani akan ditolak. Permohonan hendaklah sampai kepada :-

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH KUALA KRAI,
JKR 60, JALAN SULTAN YAHYA PETRA,
18000 KUALA KRAI, KELANTAN.

Semua permohonan (termasuk permohonan melalui pos) hendaklah diterima oleh Majlis Daerah Kuala Krai selewat-lewatnya 15 Januari 2017. Permohonan yang diterima selepas tarikh tersebut tidak akan dipertimbangkan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Januari 2017

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Krai (MDKK) (15 Januari 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...