Monday, January 2, 2017

Jawatan Kosong Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Kedah (31 Januari 2017)

Jawatan Kerja Kosong Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Kedah logo www.ohjob.info januari 2017
Kerja Kosong Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Kedah Januari 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Kedah Januari 2017 seperti berikut:-

1. Pemandu Kenderaan H11
2. Pembantu Awam H11

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon


Pemohon yang berkelayakan sebagaimana yang ditetapkan adalah layak memohon. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantar ke Pejabat dengan disertakan sekeping gambar foto terbaru (berukuran pasport), kad pengenalan (kpt), salinan lesen memandu, salinan perakuan beranak / sijil kelahiran, salinan semua sijil-sijil persekolahan (SRP/PMR, SPM/SPMV dan STPM), sijil berhenti sekolah dan salinan dokumen yang berkaitan. Setiap salinan hendaklah DISAHKAN.

Borang Permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar dalam sampul surat berukuran 23cm x 31cm dan di sudut atas sebelah kiri hendaklah ditulis nama jawatan yang dipohon. Permohonan hendaklah disampaikan kepada:

PEJABAT PENGARAH TANAH DAN GALIAN NEGERI KEDAH
05576 WISMA NEGERI, ALOR SETAR
KEDAH DARUL AMAN

(U.P: SEKSYEN KHIDMAT PENGURUSAN)

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk ditemuduga. Sebarang keputusan yang dibuat berkaitan dengan urusan ini adalah muktamad. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Januari 2017

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Negeri Kedah (31 Januari 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...