Saturday, January 7, 2017

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) (20 Januari 2017)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) logo www.ohjob.info januari 2017
Kerja Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) Januari 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Januari 2017 seperti berikut:-

1. Jurutera J48
2. Pembantu Tadbir P/O N19
3. Pembantu Pustakawan S19

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian dengan mengisi maklumat pemohon di laman web UMP. Calon diwajibkan mencetak Surat Pengesahan Permohonan Atas Talian.

Sila sediakan satu (1) set salinan borang permohonan, resume dan sijil-sijil berkaitan bagi setiap jawatan yang dipohon. Borang permohonan yang tidak lengkap dan tidak ditandatangan adalah tidak akan dilayan. Sila nyatakan jawatan yang dimohon di penjuru kiri muka hadapan sampul surat. Permohonan yang lengkap berserta dengan salinan sijil sijil akademik dan lain-lain dokumen berkaitan hendaklah dihantar kepada :

BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
JABATAN PENDAFTAR,
UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG,
26600 PEKAN,
PAHANG DARUL MAKMUR.

(U/P : UNIT PELANTIKAN)

Hanya permohonan yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan daripada tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 Januari 2017

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) (20 Januari 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...