Wednesday, February 1, 2017

Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) (14 Februari 2017)

Jawatan Kerja Kosong Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) logo www.ohjob.info februari 2017
Kerja Kosong Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) Februari 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) Februari 2017 seperti berikut:-

1. Pengurus Mini RTC Bukit Jering, Kuala Balah, Kelantan
2. Pengurus Mini RTC Alor Jeringau, Bachok, Kelantan

SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohonLembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) telah ditubuhkan pada 2 Mac 1978 di bawah Akta Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan 1978 (Akta 203). Pembukaan rasminya telah dijalankan oleh Allahyarham Tun Hussein Onn, Perdana Menteri ketiga Malaysia pada 5 Mac 1978 di Kampung Batu Gajah, Tanah Merah, Kelantan.

KESEDAR telah ditubuhkan untuk mengimbangi komposisi penduduk di Selatan Kelantan dengan bahagian utara negeri ini, membasmi kemiskinan dan menyusun semula masyarakat.

Kelantan Selatan adalah kawasan berbukit dengan hampir 50% daripada tanah di kecerunan lebih daripada 25 ° dan hanya 10% dengan kecerunan kurang daripada 15 °. Walaupun daratan besar, hanya 20% daripada tanah itu mempunyai potensi untuk dibangunkan untuk sektor pertanian.

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 Februari 2017

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR) (14 Februari 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...