Saturday, February 4, 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Pendang (MDPendang) (15 Februari 2017)

Jawatan Kerja Kosong Majlis Daerah Pendang (MDPendang) logo www.ohjob.info februari 2017
Kerja Kosong Majlis Daerah Pendang (MDPendang) Februari 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Pendang (MDPendang) Februari 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Awam H11

Borang permohonan boleh didapati di Unit Hasil, Majlis Daerah Pendang pada waktu pejabat atau dengan menghantar sampul surat berukuran 10 cm x 23 cm beralamat sendiri dan bersetem 60 sen dengan bayaran RM 2.00 bagi satu borang menggunakan wang pos atas nama Yang Dipertua, Majlis Daerah Pendang. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantarkan ke alamat berikut :-

Yang Dipertua,
Majlis Daerah Pendang
Aras 3, Wisma Seri Pendang
06700 Pendang,
Kedah Darul Aman.

Borang permohonan yang tidak lengkap diisi akan ditolak. Hanya calon-calon yang la yak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh (6) bulan selepas tarikh tutup permohonan hendaklah menganggap bahawa permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Februari 2017

SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Majlis Daerah Pendang (MDPendang) (15 Februari 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...