Monday, February 6, 2017

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) (03 Mac 2017)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) logo www.ohjob.info mac 2017
Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Mac 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Mac 2017 seperti berikut:-

1. Postdoctoral Researcher
2. Research Officer / Postgraduate Researcher (PhD or Master)

The Institute of Noise & getaran adalah pusat kecemerlangan Universiti Teknologi Malaysia ditubuhkan pada tahun 1992 yang menawarkan perkhidmatan teknikal dan penyelidikan perindustrian Universiti dalam bunyi & getaran dan kejuruteraan seismik kepada industri.

Ia diiktiraf sebagai pusat rujukan oleh industri dan agensi-agensi kerajaan untuk bunyi & getaran dan kejuruteraan seismik di negara ini. Personnel Institut sedang berkuasa terkemuka dalam bidang ini khusus di rantau ini.

Institut merupakan unit perniagaan autonomi sendiri pembiayaan Universiti. Institut terdiri daripada ahli-ahli fakulti akademik yang sangat berpengalaman dan sepenuh masa perunding profesional menjalankan semua perkhidmatan teknikal Institut. Consulting projek dan tugasan lain yang sering diperolehi di atas satu asas rujukan dari industri dan agensi-agensi kerajaan. Kami adalah rakan kongsi teknikal pilihan dalam bunyi & amp; getaran untuk GLC, MNC dan pemimpin industri dalam minyak & amp; gas, penjanaan kuasa, pembangunan infrastruktur dan pembinaan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 Mac 2017


SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) (03 Mac 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...