Tuesday, February 28, 2017

Jawatan Kosong UTP - Universiti Teknologi PETRONAS (19 Mac 2017)

Jawatan Kerja Kosong UTP - Universiti Teknologi PETRONAS logo www.ohjob.info mac 2017
Kerja Kosong UTP - Universiti Teknologi PETRONAS Mac 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di UTP - Universiti Teknologi PETRONAS Mac 2017 seperti berikut:-

1. Kerani

Tarikh Tutup Permohonan:- 19 Mac 2017

Universiti Teknologi PETRONAS (UTP) telah ditubuhkan pada tahun 1997 dan telah berkembang menjadi salah satu universiti swasta yang paling menonjol di Malaysia. UTP menawarkan pelbagai program kejuruteraan dan teknologi yang relevan dengan industri di peringkat ijazah dan ijazah lanjutan.

UTP telah melahirkan lebih 10,000 graduan dan kini mempunyai seramai lebih 6,000 pelajar dan 1,200 pelajar lepasan ijazah dari lebih daripada 50 buah negara di seluruh dunia. UTP melengkapkan program kejuruteraan dan teknologi dengan pendidikan yang berkualiti dalam bidang pengurusan dan kemanusiaan, dengan matlamat untuk melahirkan graduan yang serba boleh yang mempunyai kualiti kepimpinan yang sangat baik dan komunikasi abilities.UTP adalah satu-satunya universiti swasta di Malaysia yang diberi nilai 4-bintang institusi oleh Quacquarelli Symonds (QS), dengan penarafan lima bintang maksimum dalam lima bidang daripada lapan, iaitu pekerjaan, pengantarabangsaan, inovasi, kemudahan dan akses.

UTP juga mengekalkan kedudukannya dalam 200 teratas untuk 2015 QS World University Ranking mengikut subjek Kejuruteraan Kimia, dengan tambahan tiga mata pelajaran baru termasuk Electrical & amp; Kejuruteraan Elektronik, Kejuruteraan Mekanikal dan Sains Komputer & amp; Sistem Maklumat telah meletakkan diri mereka dalam dunia ranking.UTP adalah satu-satunya universiti swasta di Malaysia yang menduduki 200 teratas untuk 2014 QS Asia University Rankings dan kedudukan di 335 bagi Kedudukan Universiti Dunia QS bawah Kejuruteraan dan Fakulti Teknologi.

PERMOHONAN ONLINE

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong UTP - Universiti Teknologi PETRONAS (19 Mac 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...