Tuesday, March 14, 2017

Jawatan Kosong Perbadanan Wakaf Selangor (27 Mac 2017)

Jawatan Kerja Kosong Perbadanan Wakaf Selangor logo www.ohjob.info mac 2017
Kerja Kosong Perbadanan Wakaf Selangor Mac 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Wakaf Selangor Mac 2017 seperti berikut:-

1. Penolong Eksekutif Juruaudit

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Mac 2017

Permohonan hendaklah menggunakan Borang BR.PWS.BP (SM)/11/2011 yang boleh didapati di pautan dibawah. Setiap borang permohonan jawatan kosong mestilah bersertakan sekeping gambar berukuran passport, salinan sijil-sijil dan dokumen yang telah disahkan.

Borang permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantar dalam sampul surat dan ditulis nama jawatan yang dipohon di sebelah kiri bahagian atas sampul surat. Permohonan hendaklah sampai ke alamat berikut :

PERBADANAN WAKAF SELANGOR (PWS), MAIS
Tingkat 10, Menara Selatan
Bangunan Sultan Idris Shah
40000 Shah Alam, Selangor

Hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk sesi temuduga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas (2) bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Perbadanan Wakaf Selangor (27 Mac 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...