Tuesday, April 11, 2017

Jawatan Kosong Pusat Kutipan Zakat Pahang (28 April 2017)

Jawatan Kerja Kosong Pusat Kutipan Zakat Pahang logo www.ohjob.info april 2017
Kerja Kosong Pusat Kutipan Zakat Pahang April 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pusat Kutipan Zakat Pahang April 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Tadbir
2. Penolong Pegawai Dakwah
3. Pegawai Sumber Manusia

Tarikh Tutup Permohonan:- 28 April 2017

Semua permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan borang yang boleh didapati di pejabat PKZ Pahang yang berhampiran atau dicetak dari pautan dibawah. Borang yang telah lengkap diisi hendaklah disertakan dengan resume, sekeping gambar ukuran paspot, salinan kad pengenalan pemohon, sijil lahir pemohon, ibu dan bapa, sijil-sijil kelayakan akademik dan lain-lain dokumen yang berkaitan yang diakui sah kepada alamat berikut :

Pengurus Besar Kanan
Ibu Pejabat Pusat Kutipan Zakat Pahang
No.111A, Tingkat 1, Bangunan MUIP
Jalan Mahkota
25000 Kuantan, PAHANG

Sila tulis nama jawatan yang dipohon pada sebelah kiri sampul surat. Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk di temuduga. Pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas (1) bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Pusat Kutipan Zakat Pahang (28 April 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...