Tuesday, May 16, 2017

Jawatan Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (21 Mei 2017)

Jawatan Kerja Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional logo www.ohjob.info mei 2017
Kerja Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Mei 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional Mei 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Tadbir N19

Tarikh Tutup Permohonan:- 21 Mei 2017

Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian (online) di laman web PTPTN, melalui pautan dibawah. Calon yang berjaya untuk sesi temuduga akan dihubungi melalui email bagi makluman tarikh menghadiri temuduga serta penyediaan dokumen-dokumen sokongan yang perlu. Sila pastikan alamat email yang dikemukakan masih aktif dan boleh digunakan.

Pusat temuduga bagi jawatan yang diiklankan adalah sepertimana yang dinyatakan dalam iklan di atas. Calon yang tidak menerima sebarang jawapan 3 bulan selepas dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Hanya calon yang berjaya di dalam urusan temuduga akan dimaklumkan.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong PTPTN - Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (21 Mei 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...