Saturday, August 5, 2017

Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP (11 Ogos 2017)

Jawatan Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP logo www.ohjob.info ogos 2017
Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP Ogos 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP Ogos 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Penilaian W19
2. Pemandu Kenderaan H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 Ogos 2017

Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan yang boleh didapati daripada urus setia Majlis Daerah Kuala Pilah pada waktu pejabat dibuka. Borang juga boleh didapati secara proses muat turun daripada laman web rasmi MDKP

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil yang diakui sah oleh mereka yang berkelayakan seperti Pegawai Kerajaan Kumpulan A (Pengurusan dan Profesional), Pegawai Kumpulan Sokongan 1, Penghulu, Jaksa Pendamai. Pesuruhjaya Sumpah, Pengerusi JKKK dan setaraf dengannya beserta gambar berukuran passport yang dialamatkan kepada :

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH KUALA PILAH,
72009 KUALA PILAH,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.

Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga dengan setiap keputusan temu duga adalah muktamad. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 1 tahun dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

BORANG PERMOHONAN

CARA MEMOHON

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP (11 Ogos 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...