Sunday, October 22, 2017

Jawatan Kosong MDD - Majlis Daerah Dabong (30 Oktober 2017)

Jawatan Kerja Kosong MDD - Majlis Daerah Dabong logo www.ohjob.info oktober 2017
Kerja Kosong MDD - Majlis Daerah Dabong Oktober 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di MDD - Majlis Daerah Dabong Oktober 2017 seperti berikut:-

1. Penolong Pegawai Tadbir N29
2. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) N17
4. Pembantu Penguatkuasa N17
5. Juruteknik Komputer FT17
6. Pembantu Awam H11

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Oktober 2017

CARA MEMOHON

1. Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan Jawatan MDD yang berharga RM3.00 dan boleh didapati di Pejabat Majlis Daerah Dabong, Kelantan. Borang permohonan yang lengkap hendaklah dihantarkan ke alamat berikut:

Yang Dipertua
Majlis Daerah Dabong
18200 Dabong, Kelantan.

2. Permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran pasport, salinan sijil atau keputusan peperiksaan, kad pengenalan, sijil kelahiran, sijil-sijil persekolahan yang berkaitan yang telah disahkan dan sampul surat berukuran 22cm x 11cm beramat sendiri serta bersetem.

3. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan borang permohonan mereka melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut pindaan Peraturan 17, Peraturan-Peraturan pegawai Awam (Perlantikan, Kenaikan Pangkat dan Penamatan Perkhidmatan) 2009 dan pastikan dihantar bersama dengan salinan Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini dn Laporan Nilaian Prestasi 2014, 2015 & 2016. Borang permohoonan yang dikemukakan tanpa Kenyataan Perkhidmatan dan Laporan Nilaian Prestasi akan ditolak.

4. Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dihubungi untuk ditemuduga.

5. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan sebagai tidak berjaya.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

CARA MEMOHON

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong MDD - Majlis Daerah Dabong (30 Oktober 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...