Tuesday, October 31, 2017

Jawatan Kosong UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia (06 November 2017)

Jawatan Kerja Kosong UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia logo www.ohjob.info november 2017
Kerja Kosong UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia November 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia November 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Penyelidik Siswazah (GRA)

Tarikh Tutup Permohonan:- 06 November 2017

Kelayakan: Mempunyai Ijazah Sarjana Muda dengan PNGK>3.00 ke atas dalam bidang hydrology, geography, engineering, environment, water quality, water resource dan lain-lain program yang berkaitan.
Lain-lain kelayakan: Kemahiran menulis dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris. Minat yang tinggi dalam penyelidikan, rajin dan berdikari. Penerbitan jurnal adalah satu kelebihan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi atau hantar CV anda kepada Pn. Nurul Safaniza Che Ani (Tel:03-8921 3111; Emel: nieza@ukm.edu.my). Hanya calon yang disenarai pendekkan akan dihubungi selepas tarikh tutup.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia (06 November 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...