Thursday, March 22, 2018

Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (27 Mac 2017)

Jawatan Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani logo www.findkerja.ccom mac 2018
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA KP29 (226 KEKOSONGAN)
http://www.findkerja.com/2018/03/jawatan-kosong-moa-mac-2018.html

Tarikh Tutup Permohonan :- 27 Mac 2017

Objektif pelaksanaan projek-projek secara MOA Inc. adalah untuk meningkatkan keberkesanan sistem penyampaian bagi mencapai matlamat mentransformasi sektor pertanian dan meningkatkan peranan Kerajaan dalam menghadapi isu-isu, cabaran-cabaran dan kehendak-kehendak sektor pertanian agar berdaya saing untuk menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi negara secara berterusan.
Pendekatan

Pelaksanaan projek-projek pembangunan pertanian berasaskan konsep MOA Inc. menggariskan penggemblengan seluruh pemikiran, tenaga dan sumber manusia daripada kesemua tiga Jabatan dan lapan Agensi di bawah Kementerian untuk memberikan khidmat kepakaran dan nasihat yang terbaik bagi membantu golongan sasar. Melalui pendekatan ini juga, kesemua Jabatan dan Agensi tersebut akan memberi perkhidmatan secara berpasukan di semua peringkat pembangunan projek seperti perancangan, pelaksanaan, pengurusan, pemasaran, pemantauan dan penilaian.

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Kerja Kosong MOA - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (27 Mac 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...