Thursday, March 22, 2018

Kerja Kosong PPAS - Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (31 Mac 2018)

Jawatan Kerja Kosong PPAS - Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor logo www.findkerja.com mac 2018
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

 1. PUSTAKAWAN GRED S48 2. PENOLONG PUSTAKAWAN GRED S40

http://www.findkerja.com/2018/03/jawatan-kosong-ppas-perbadanan-perpustakaan-selangor-mac-2018.html

Tarikh Tutup Permohonan :-31 Mac 2018

Kelab Sukan dan Kebajikan Kakitangan (KESUKA) mula ditubuhkan secara tidak rasminya pada tahun 1979 atas keizinan Pegawai Perpustakaan Negeri (kini Pengarah).

Diawal penubuhannya, KESUKA hanya tertumpu pada acara sukan sahaja. Pada tahun 1983, KESUKA telah berubah corak dengan lebih merangkumi kegiatan sosial dan kebajikan di samping rekreasi sukan yang memberi manfaat kepada ahli dan kakitangan. Pada 11 Julai 1984, KESUKA telah didaftarkan secara rasmi sebagai pertubuhan berdaftar di bawah naungan PPAS dan Pegawai Perpustakaan Negeri (Pengarah) sebagai Penasihat. Keahliannya terbuka kepada semua kakitangan PPAS di semua Pusat Perkhidmatan.

KESUKA berperanan sebagai wadah bagi kakitangan berkumpul, bertukar-tukar fikiran, bersilaturrahim serta melakukan aktiviti-aktiviti berfaedah bagi kebaikan ahli, keluarga serta PPAS. Secara umumnya penubuhan KESUKA bertujuan untuk menyemai semangat dedikasi terhadap perkhidmatan, bekerjasama dengan pihak PPAS dalam program peringkat jabatan, menggalakkan kegiatan kebajikan dan sukan di kalangan ahli dan kakitangan serta memupuk semangat bersatu padu, bekerjasama dan kekeluargaan di kalangan ahli dan kakitangan.

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Kerja Kosong PPAS - Perbadanan Perpustakaan Awam Selangor (31 Mac 2018) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...