Thursday, December 6, 2018

Jawatan Kosong di Putra Medical Centre - 4 Januari 2019

Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta Terkini Di Malaysia www.ohjob.info www.findkerja.com


Jawatan Kosong di Putra Medical Centre - 4 Januari 2019

Jawatan Kosong 2018 di Putra Medical Centre | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Putra Medical Centre

Jawatan Kosong 2018 di Putra Medical Centre

Company Overview

Putra Medical Centre, a fully equipped medical centre that boasts some of the regions best healthcare services, the latest medical equipments as well as intelligent yet practical facilities designed to provide revolutionary patient treatment and care.

The Putra Medical Centre (PMC) is always an eveready hospital to provide acute care and general medical/surgical hospital.Our mission is to deliver quality healthcare service comprehensively and consistently through continuous development in human resource and updating of technology.


Cara mohon melalui Jobstreet.com
Positions:

1. Staff Nurse

2. Deputy General Manager


Close date : 04 January 2019

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong di Putra Medical Centre - 4 Januari 2019 Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...