Saturday, December 8, 2018

Jawatan Kosong di Putra Specialist Hospital Kajang - 28 Disember 2018

Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta Terkini Di Malaysia www.ohjob.info www.findkerja.com


Jawatan Kosong di Putra Specialist Hospital Kajang - 28 Disember 2018

Jawatan Kosong 2018 di Putra Specialist Hospital Kajang | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Putra Specialist Hospital Kajang

Jawatan Kosong 2018 di Putra Specialist Hospital Kajang

About Us

We understand that time is precious in today’s demanding world. That’s why we have designed the PUTRA SPECIALIST HOSPITAL KAJANG (Formerly known as Sungai Long Medical Center) specifically to provide a quick and efficient service for patients living and working in and around Bandar Sg Long and its vicinity. We can often offer imaging/clinic appointments on a same day basis.

Our team of radiographers, nursing and administrative staff are experienced in delivering the highest quality of medical care and providing an efficient service.


Cara mohon melalui Jobstreet.com
Position:

1. Matron

2. Staff Nurse


Close date : 12 - 28 December 2018

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong di Putra Specialist Hospital Kajang - 28 Disember 2018 Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...