Sunday, November 10, 2019

Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) – 14 November 2019


Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) – 14 November 2019 - Credit To : www.ejawatan.net

Pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan memenuhi syarat kriteria yang telah ditetapkan dijemput untuk memohon jawatan kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) sebagai :

1. PENSYARAH (KESELAMATAN DAN PEKERJAAN (OSH))

Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) 2019

Tarikh tutup permohonan : 14 November 2019
Lokasi : Terengganu
Sektor : Berkanun

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai info jawatan kosong yang ditawarkan oleh Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) ini, sila klik pautan yang disediakan di bawah.

► Klik untuk maklumat jawatan kosong

The post Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) – 14 November 2019 appeared first on JAWATAN KOSONG 2019.


► Klik untuk senarai jawatan kosong

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong di Pusat Pembangunan Kemahiran Negeri Terengganu (TESDEC) – 14 November 2019 Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...