Wednesday, February 5, 2020

Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020


Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020 - Credit To : www.ejawatan.net

Sukacita dimaklumkan kepada calon yang telah menjalani Ujian Integriti Spier-PDRM (6 Januari 2020 hingga 19 Januari 2020) dikehendaki membuat semakan di laman web e-Pengambilan PDRM dengan segera.

Calon yang lulus dan terpilih dikehendaki hadir pada tarikh dan lokasi yang ditetapkan dalam Surat Panggilan Temu Duga Lisan yang boleh didapat di laman web e-Pengambilan PDRM.

Sekiranya anda lulu dan terpilih, anda perlu hadir ke lokasi dan tarikh yang telah dinyatakan untuk Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki).

Tarikh Eksasais Temu Duga Lisan : Sepanjang Februari 2020
Lokasi : Seluruh Malaysia
Sektor : Kerajaan

Sekiranya anda gagal menyemak kelayakan anda di laman web e-Pengambilan PDRM menyebabkan anda terlepas peluang untuk hadir ke Eksesais Temu Duga Lisan Polis Diraja Malaysia (PDRM) ini.

► Klik pautan ini untuk semak kelayakan dan lokasi

*Calon yang Gagal Ujian Integriti Spier-PDRM boleh melakukan permohonan semula pada sesi eksesais pengambilan akan datang.

The post Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020 appeared first on JAWATAN KOSONG 2020.


► Klik untuk senarai jawatan kosong

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Eksesais Temu Duga Lisan Konstabel Polis Gred YA1 (Lelaki) – Februari 2020 Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...