Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (JPM) (Terbuka Sepanjang Tahun)

Jawatan Kerja Kosong Jabatan Perdana Menteri (JPM) logo
Kerja Kosong Jabatan Perdana Menteri (JPM)
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Jabatan Perdana Menteri (JPM) seperti berikut:-

1. Pengawal Keselamatan KP11
2. Pemandu Kenderaan H11
3. Penghantar Notis N11
4. Pembantu Awam H11
5. Pembantu Operasi N11

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


MUAT TURUN PANDUAN MENGISI ONLINE

Pemohon juga wajib mempunyai emel yang sah untuk membuat permohonan.

Tarikh Tutup Permohonan:- Terbuka Sepanjang Tahun

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Jabatan Perdana Menteri (JPM) (Terbuka Sepanjang Tahun) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.

Artikel Terkait

loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* 5 Langkah Untuk Kerkenalkan Diri Semasa Temuduga (Klik Sini)

* 3 Jenis Pinjaman Bank Yang Dapat Duit Paling FASTER (Klik Sini)

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

16 comments

Macam mana nk dpat no pin..sy dh dftar smua tp yg no ic tu kne isi byk kli..ssah la mcam ni xfham format borang ni..tiap kali semak die tulis tiada pndftran..tp nk kmaskini die ckp no ic dh ade dlm tu..pning aarrr...

slm.sy dah isi kt spa namun bila disemak tiada pendaftaran.padahal maklumat tu dah lengkap diisi dan siap print pun.bosan betul.bila sy email kt eaduan spp,diorg ckp masalah teknikal.jika masalah teknikal,betulkan la.manusia yg buat program mesti boleh ubahkan...lagikan undang-undang boleh ubah..apa la.habis maklumat yang disi sebelum ni tak kan takde recovery.jangan nak bagi jawapan selamat.bukan semua bodoh teknologi..

Minta dah banyak kali sampai dah cemui apara baik p isi jawatan pengganggur dah tak yah online buat habis kredit je.

SPA BUAT PENGAMBILAN TERUS LAGI BAIK TAK YAH ORG TUNGGU2 BOLEH TAHU GAGAL KE ATAU DAPAT

Salam Sejahtera Pihak Admin,
Saya masih keliru dengan sistem permohonan atas talian pihak JPM, saya mengalami masalah iaitu :
i) Selepas selesai lengkap mengisi borang, tekan butang hantar, tiba - tiba "error". Masalah yang sama berulangkali.
ii) Saya cuba buat permohonan baru sekali lagi, tetapi mendapat tindak balas bahawa nombor kad pengenalan dan emel saya telah digunapakai, "sila semak di bahagian kemaskini".
iii) Saya cuba lakukan arahan yang diminta, semak di bahagian kemaskini tetapi seringkali mendapat tindak balas bahawa nombor kad pengenalan dengan nombor kata laluan tidak sah.
iv) Saya cuba tekan butang "lupa kata laluan?"
Saya cuba ikut arahan dengan memasukkan nombor kad pengenalan dan emel, sekali lagi saya mendapat tindak balas negatif dari pihak teknikal yang menyatakan bahawa nombor pin baru yang saya pohon tidak dapat dihantar ke emel saya.
Saya bercadang demi kebaikan semua pihak, mohon hal yang demikian disemak semula oleh pihak berwajib.
Terima Kasih.

Btul la komen komen di atas..sy pun dh trybnyak kli dah lguh jari menaip adyik ulang bnda yg sma last2 no ic dh ad dlm tu bla smak blik hempeh apa pun taraaa husssss pnat la cmni gomen bendenye small mtter ni slesaikan la whai gomen trmsuk web KKM

ak bru isi td ok ja ta da msalah pa pon..tp ta thu la kalo bsok lusa..

Saya pn pernah kena macam ni..try call SPA je..lagi mudah urusan ;)

Ini mcm scam jer, bnyk yg hantar tak lepas dan error..

jabatan perdana menteri kata tiada lantikan secara terus.. permohonan jawatan melalui spa. mengisi borang di spa8i? ada yg boleh jelaskan?

NAK ISI JE MESTI TAK BOLEH TAPI CAKAP TEMUDUGA TERBUKA SEPANJANG TAHUN.. Admin tolong jelaskan ap status JPM.sampai sekarang tak bole!!

yang dah jadi jurulatih un dah mngganggur x de gaji setahun atau seterusnya..ada pulk lagi iklan..

terlalu sukar sekarang untuk memohon jawatan di dalam job in kerajaan...tika dulu terlalu mudah jer nak mohon sekarang lagi canggih IT lagi menyusahkan banyak pihak..tiada sistematik.
jika nak memohon jawatan kosong ,,kemungkinan besar dah dipenuhi oleh kerana orang dalam yang bekerja di organisasi yang sama masuk untuk memohon,jadi bagi orang luar yang sendiri memohon tanpa minta pertolongan dari sedara yang mengenali nya..akhirnya tidak berjaya walaupun berpuluh kali cuba memohon.

saya kecewa kerana dapat jawatan yang saya tidak minta
Minta tukar kena mcm2 alasan
saya ada ijazah
Xkan nak kerja kerani cabuk sahaja

Iklan kerja kerajaan penipu jek.. Ramai cakap pekerja banyak kena buang. Kenapa buat iklan jawatan kosong? Apply lama kena tunggu tapi tak ADA apa

Loading...