Monday, March 21, 2016

Jawatan Kosong Institut Kemahiran MARA (IKM) (31 Mac 2016)

Jawatan Kerja Kosong Institut Kemahiran MARA (IKM) logo www.ohjob.info mac 2016
Kerja Kosong Institut Kemahiran MARA (IKM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Kemahiran MARA (IKM) seperti berikut:-

1. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL J29


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon
CARA MEMOHON :-
i. Permohonan ini terbuka kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan.
ii. Permohonan hendaklah dibuat secara manual dengan menghantar Resume ke Institut Kemahiran MARA Lumut. Permohonan dibuka dari 21 Mac hingga 31 Mac 2016.

CARA PERLAKSANAAN
i. Semua permohonan yang diterima akan ditapis dan disaring berasaskan kepada kriteria-kriteria tertentu yang telah ditetapkan.

ii. Calon-calon yang bersedia untuk ditempatkan berkhidmat di manamana Pusat Pentadbiran MARA sahaja akan dipertimbangkan untuk lantikan ke jawatan berkenaan.

iii. Pemohon-pemohon yang berjaya dalam temuduga sahaja akan dihubungi. Mereka yang tidak dihubungi dalam masa enam (6) bulan dari tarikh temuduga hendaklah menganggap permohonan
mereka sebagai tidak berjaya.

iv. Pemohon yang mempunyai kelayakan Diploma dari Institusi Luar Negara dan Institusi Pendidikan Tinggi Swasta (IPTS) hendaklah mengemukakan surat pengiktirafan daripada pihak Jabatan
Perkhidmatan Awam (JPA).

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mac 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Institut Kemahiran MARA (IKM) (31 Mac 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...