Monday, March 21, 2016

Jawatan Kosong Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) (10 April 2016)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) logo www.ohjob.info april 2016
Kerja Kosong Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) seperti berikut:-

1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) merupakan IPTA dan universiti teknikal pertama di Malaysia yang ditubuhkan oleh kerajaan. Universiti telah diberi penjenamaan baru apabila kerajaan bersetuju untuk menaik taraf Kolej Universiti Teknikal Kebangsaan Malaysia (KUTKM) kepada universiti. Kemudian pada 1 Februari, 2007 mencatatkan sejarah kelahiran Universiti Teknikal Malaysia Melaka. UTeM sebuah universiti yang memberi tumpuan kepada dua bidang kejuruteraan dan teknologi maklumat. Pelajar akan diperkukuhkan dengan kemahiran praktikal "hands-on" untuk membantu pelajar untuk berdaya saing apabila sifat industri. Kini terdapat dua kampus UTeM Kampus Bandar dan Kampus Induk. Campus terletak di Durian Tunggal, Melaka.

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 April 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) (10 April 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...