Wednesday, March 23, 2016

Jawatan Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (20 April 2016)

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad logo www.ohjob.info april 2016
Kerja Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad seperti berikut:-

1. Kerani


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad atau lebih dikenali sebagai Koperasi Tentera adalah sebuah koperasi serbaguna yang ditubuhkan pada tahun 1960 bagi meningkatkan taraf sosio ekonomi dan kebajikan anggota Angkatan Tentera Malaysia (ATM). Keahliannya terbuka kepada semua anggota ATM dan kakitangan awam yang berkhidmat dengan Kementerian Pertahanan Malaysia. Setakat bulan Disember 2008[1], Koperasi Tentera memiliki keahlian seramai 145,195 orang dan jumlah aset terkumpul sebanyak RM1.703 bilion.

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 April 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Koperasi Angkatan Tentera Malaysia Berhad (20 April 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...