Monday, May 9, 2016

Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) (21 Mei 2016)

Jawatan Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) logo www.ohjob.info mei 2016
Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Simpanan Nasional (BSN) seperti berikut:-

1. HEAD MORTGAGE SALES


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon
BSN telah ditubuhkan pada 1 Disember 1974 di bawah Menteri Kewangan ketika itu, Tengku Razaleigh Hamzah. Dengan penubuhannya, BSN telah mengambil alih semua tugas dan tanggungjawab Bank Simpanan Pejabat Pos.

Misi BSN ialah untuk menggalakkan tabungan, pelaburan dan pengurusan kewangan yang bijak di kalangan rakyat Malaysia untuk meningkatkan kualiti hidup mereka. BSN mempunyai lebih daripada 5,100 pekerja, 382 cawangan dan 621 mesin juruwang automatik (ATM) di seluruh negara. BSN mempunyai lebih 7 juta pelanggan di seluruh pelosok negara dan mempunyai simpanan lebih daripada RM 8 bilion.

BSN akan terus mempertingkatkan perkhidmatan serta mengembangkan rangkaian produk untuk manfaat pelanggannya. Produk utama BSN termasuklah Pinjaman peribadi, pinjaman gadai janji, Sijil Simpanan Premium (SSP), Skim Perbankan Islam, Akaun Simpanan Giro, BSN Matrix dan Matrix-i Kad Debit dan Kad Kredit VISA dan Mastercard.

Tarikh Tutup Permohonan:- 21 Mei 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) (21 Mei 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...