Wednesday, October 5, 2016

Jawatan Kosong Koperasi Tentera (03 November 2016)

Jawatan Kerja Kosong Koperasi Tentera logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong Koperasi Tentera November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Tentera November 2016 seperti berikut:-

1. Database Administrator

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Seorang pemimpin dalam industri koperasi di Malaysia, yang ditubuhkan pada tahun 1960 di bawah Akta Koperasi, ia menyediakan perbankan koperasi, dan perlindungan insurans kepada ahli-ahlinya (angkatan tentera kakitangan tersebut, kakitangan awam di bawah Kementerian Pertahanan, personel bersara angkatan bersenjata, dan sukarelawan corp ). Untuk meningkatkan keuntungan kepada ahli-ahlinya, koperasi ini juga telah menceburi pelbagai sektor pelaburan yang berisiko rendah dengan pulangan yang munasabah.

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 November 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Koperasi Tentera (03 November 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...