OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Sarawak Energy (12 Oktober 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Sarawak Energy logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong Sarawak Energy Oktober 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Sarawak Energy Oktober 2016 seperti berikut:-

1. SENIOR TECHNICIAN I, MAINTENANCE, MUKAH POWER GENERATION
2. SENIOR SAFETY OFFICER, SAFETY, BALINGIAN POWER GENERATION
3. TECHNICIAN I [CHEMICAL], CHEMICAL/LAB, BINTULU POWER STATION
4. SENIOR TECHNICIAN I [MECHANICAL]
5. ENGINEERING ASSISTANT [HYDRO]
6. ELECTRICAL ENGINEER [HYDRO]
7. PROJECT CONTROLS EXECUTIVE
8. CIVIL ENGINEER I
9. DRAUGHTSMAN
10. CLERK I [DOCUMENT CONTROL]
11. ASSISTANT EXECUTIVE [SECURITY]/ INSPECTOR
12. CLERK I [WAYLEAVE]
13. CLERK [CUSTOMER SERVICE]
14. SENIOR MANAGER, PERFORMANCE MANAGEMENT & REPORTING

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Sarawak Energy Berhad (SEB), adalah kedua-dua syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik menegak bersepadu dengan visi untuk mencapai pertumbuhan yang mapan dan kemakmuran untuk Sarawak dengan memenuhi keperluan di rantau ini untuk dipercayai, tenaga boleh diperbaharui. Dengan tenaga kerja yang pelbagai disiplin yang terdiri daripada lebih 4200 pekerja, Sarawak Energy memberi perkhidmatan kepada lebih 600,000 pelanggan di seluruh negeri.

Berbekalkan asas yang kukuh sebanyak hampir 100 tahun sebagai syarikat utiliti yang berkesan, Sarawak Energy sedang mengambil langkah berani untuk menyokong transformasi Sarawak dalam usahanya menjadi sebuah negara maju menjelang tahun 2030. Selaras dengan peranan yang lebih luas dan tanggungjawab, Sarawak tenaga telah memulakan perjalanan transformasi besar-besaran sejak 2010, untuk maju daripada sebuah syarikat utiliti tradisional kepada syarikat moden dan tangkas.

Sebagai Tenaga Sarawak berusaha untuk kecemerlangan, kami telah memperoleh pengesahan luaran berprestij pencapaian kita melalui memenangi pelbagai anugerah kebangsaan dan antarabangsa.

Tarikh Tutup Permohonan:- 12 Oktober 2016
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Sarawak Energy (12 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : 2016, Jawatan Kosong, Jawatan Kosong 2016, Jawatan Kosong Swasta, Jawatan Kosong Swasta 2016, Kerja Kosong, Kerja Kosong 2016, kerja kosong swasta, kerja kosong swasta 2016, Oktober, Sarawak, Swasta
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Sarawak Energy (12 Oktober 2016)"
Back To Top