Wednesday, November 2, 2016

Jawatan Kosong Akademi Laut Malaysia (ALAM) (01 Disember 2016)

Jawatan Kerja Kosong Akademi Laut Malaysia (ALAM) logo www.ohjob.info disember 2016
Kerja Kosong Akademi Laut Malaysia (ALAM) Disember 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Akademi Laut Malaysia (ALAM) Disember 2016 seperti berikut:-

1. EXECUTIVE SECURITY
2. EXECUTIVE, HUMAN RESOURCE MANAGEMENT & ADMINISTRATION

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Malaysian Maritime Academy Sdn. Bhd. (MMA), anak syarikat MISC Berhad, dan juga ahli Kumpulan Syarikat PETRONAS, adalah perdana Maritim Pendidikan dan Latihan institusi (MET) di rantau ini dengan rangkaian berkembang gabungan dengan institusi MET terkenal dan organisasi di seluruh dunia yang . Ia juga semakin terkenal sebagai pusat utama untuk MET di rantau ini. Kampus Melaka berkedudukan ideal terletak di Kuala Sungai Baru menghadap Selat Melaka. Akademi Laut Malaysia (ALAM) menawarkan kerja yang kondusif, pembelajaran dan persekitaran hidup. Dalam usaha kami untuk membangunkan pemimpin masa depan dalam industri maritim, kita sumber untuk individu yang berkelayakan dan berpengalaman untuk menyertai pasukan kami yang dinamik dan meneruskan peluang kerjaya yang cemerlang dengan kami.

Tarikh Tutup Permohonan:- 01 Disember 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Akademi Laut Malaysia (ALAM) (01 Disember 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...