Tuesday, November 1, 2016

Temuduga Terbuka Posmen & Kurier Pos Malaysia (Setiap Hari Selasa)

Jawatan Kerja Kosong Pos Malaysia logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong Pos Malaysia
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pos Malaysia seperti berikut:-

1. Posmen & Kurier

Sejarah Pos Malaysia Berhad boleh dikesan kembali ke awal 1800-an dengan penubuhan perkhidmatan pos yang pertama di Negeri-negeri Selat (Pulau Pinang, Melaka dan Singapura) dan secara beransur-ansur, ia meliputi seluruh Malaya pada abad ke-20 awal.

Surat-surat itu dihantar melalui penghantar surat atau utusan khas itu. Sebaliknya setem pos, bayaran dikutip apabila surat-surat yang diserahkan di Pejabat Pos dan huruf mencatatkan diberi resit.

Selama ini, evolusi teknologi menyaksikan kemunculan media / internet digital dan tingkah laku pelanggan yang berubah. Walaupun sentuhan peribadi dan nilai sentimental melekat mel tradisional, pasaran ini mengecut, digantikan dengan media sosial yang lebih popular dan SMS.

Pos Malaysia Berhad juga akan melalui evolusi yang sama. Tidak lagi kita sudut pos tradisional, seperti yang kita memulakan ke dalam abad ke-21, kita telah dan sedang berkembang untuk memenuhi permintaan dan keperluan untuk mengubah tingkah laku dan pasaran pelanggan kami.

Bersama-sama dengan peranan pembekal pos negara, Pos Malaysia Berhad telah berubah menjadi sebuah konglomerat, yang menawarkan penyelesaian rantaian bekalan dan perkhidmatan kewangan, bersaing secara langsung dan tidak langsung dengan banyak syarikat di kedua-dua kawasan dalam negeri dan antarabangsa.

Tarikh Tutup Permohonan:- Disember 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Temuduga Terbuka Posmen & Kurier Pos Malaysia (Setiap Hari Selasa) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...