Friday, December 7, 2018

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Klang - 14 Disember 2018

Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta Terkini Di Malaysia www.ohjob.info www.findkerja.com


Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Klang - 14 Disember 2018

Jawatan Kosong 2018 di Majlis Perbandaran Klang (MPK) | Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL)

Majlis Perbandaran Klang (MPK)

Latar Belakang

Kuala Langat adalah salah satu dari sembilan daerah di Selangor, Malaysia. Ia bersempadan dengan daerah Klang dan Sepang. Sebahagian daerah Kuala Langat terletak di persisiran Selat Melaka. Pembangunan pesat kawasan seperti Putrajaya dan Lapangan Terbang KLIA telah meletakkan daerah ini kawasan yang strategik untuk pelaburan.

Pada era 60an hingga akhir 80an, Kuala Langat juga terkenal dengan kesibukkan perlombongan bijih timahnya. Kawasan timur yang berjiran dengan daerah Sepang adalah kawasan yang kaya dengan bijih timah dan hanya diteroka pada sekitar 60an menyaksikan banyak kapal korek bersaiz besar dan moden dibina disitu. baca lagi..


Like Page Khas - Kerja Kosong di Selangor
Jawatan:

1. PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA (KP29)

2. PENOLONG ARKITEK LANDSKAP (JA29)

3. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA (JA29)

4. PENOLONG AKAUNTAN (W29)

5. PEMBANTU PENGUATKUASA (KP19)

6. PENGHANTAR NOTIS (N11)

7. PEMBANTU OPERASI (N11)


Cara Memohon:

i. Permohonan hendaklah dibuat dalam borang MPK(BP) Perjawatan Pindaan 7/2016 yang boleh diperolehi di Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Perbandaran Klang dengan harga RM2.00.

ii. Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan gambar berukuran passport, salinan-salinan sijil kelahiran, kad pengenalan, sijil persekolahan, kelulusan akademik yang berkaitan yang telah disahkan daripada salinan asal.

iii. Pegawai yang sedang berkhidmat hendaklah mengemukakan borang permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing mengikut Peraturan-Peraturan Pegawai Awam (Pelantikan, Kenaikan Pangkat Dan Penamatan Perkhidmatan) 2005 dan menyertakan bersama-sama Kenyataan Perkhidmatan yang dikemaskini dan Laporan Penilaian Prestasi (LNPT).

iv. Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan dan calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

v. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

vi. Borang jawatan kosong juga boleh dimuat turun di laman sesawang/portal rasmi Majlis Perbandaran Klang (www.mpklang.gov.my).

Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah di hantar kepada :

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN KLANG
JABATAN KHIDMAT PENGURUSAN
BANGUNAN SULTAN ALAM SHAH
JALAN PERBANDARAN
41675 KLANG


Tarikh permohonan pada : 14 Disember 2018 (Jumaat)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Klang - 14 Disember 2018 Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...