Senarai Penuh Jawatan Kosong Terkini di Malaysia

Senarai Penuh Jawatan Kosong Terkini di Malaysia

Senarai Penuh Jawatan Kosong Terkini di Malaysia

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Senarai Penuh Jawatan Kosong Terkini di Malaysia Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.

62 comments

Nurul Syahirah said...

Assalamualaikum.. Saya mencari jawatan kosong berkenaan dengan teknologi maklumat atas kelayakan diploma kmputer network..

Shakila Zulkepli said...

salam saya mencari kerja kosong sebagai admin,hr..saya ambik bidang pengurusan perniagaan..sila pm saya

Nor Amila said...

suami sy mencari jawatan kosong dlm masa trdekat. reply to nadhirah_amila@yahoo.com

aineyusoff said...

Saya mencari jawatan kosong dalam masa terdekat email saya rayyain77@gmail.com

AidDIN My Intyre said...

Salam, saya mencari jawatan kosong bagi bidang pemprosesan makanan

Email : joeaidiladh@gmail.com


shida jepri said...

assalamualaikum, saya mencari jawatan kosong yang bersesuaian dengan sijil diploma atau ijazah dalam bidang business management

email: shidajepri18@gmail.com

Anonymous said...

Salam.. saya mencari jawatan kosong bersesuaian kelayakan saya diploma in banking dan degree in international business. Jika ada kekosongan sila email di izzatul_na@yahoo.com.my. saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.

afiq asyraaf said...

salam, saya diploma perakaunan di kolej swasta. saya ingin mencari kerja secepat mungkin saya tidak kisah kerje ape asalkan halal je. kerje gune tenaga fizikal pon saye okay.

emel: achik50829@gmail.com

syikin rashid said...

salam, sy fresh graduate of bachelor in administration... kalau ad krja yang sesuai dgn bidang sy, tlg inform sy ye.. thank you in advance..
email: syikinrashid94@gmail. com

bell shah said...

salam saya mencari kerja kosong sebagai admin,

email sy :bellshah89@gmil.com

Nur Junaidah Jamid said...

salam, jika ada pekerjaan yang layak dgn klyakan sya diploma forensik komputer please inform me
email: wajunaidahjamid@gmail.com

cikbelacantumbok said...

assalamualaikum.sya mencari kerja bagi lepasan diploma sains UPSI seperti saya..saya pernah menjalankan tugas sewaktu latihan industri di lab dan saya mempunyai pengalaman kerja dalam bidang retail . saya mencari kerja office hour,..klau ada maklumat boleh emailkan kat atiqahmalek29@gmail.com..terima kasih :)

Anonymous said...

assalamualaikum..rezeki Allah tu luas..klu ada jawatan kosong email sy..arindart@gmail.com
-diploma physiotherapy

Mohd Azrul said...

Salam.Saya mencari kerja jawatan kosong sebagai mekanik kereta di kawasan Kedah. Kalau boleh mekanik kereta syarikat kerajaan. Jika ada pm saya. 013 2443653

siti Noorliyanti Yanti said...

Salam...saya mencari kerja jawatan kosong dalam bidang kesenian dan kebudayaan..saya adalah lepasan degree dalam bidang tari...klaw da jawatan kosong emailkan sy Liyanti93@gmail.com..tq.

Aisyah Zakaria said...

assalamualaikum...saya sedang mencari kerja jawatan kosong dalam bidang komputer...saya adalah lepasan diploma bagi bidang pengaturcaraan komputer.. saya juga penah membuat internship dalam bidang pembangunan masyarakat...kalau ada kekosongan jawatan emailkan kepada saidatul144@gmail.com..saya seorang yang cepat belajar

izzaina nazira said...

salam... saya mencari kerja jawatan kosong dalm bidang hotel tourism.. kerana saya lepasan dip dalam bidang tersebut.. jika ada kekosongan emailkan kepada saya izzaina_nazira@yahoo.com sekian,terima kasih

Ezziana Izudin said...

Assalamualaikum. saya sedang mencari tempat intern (jan-april 2017) dlm bidang english communication. Kalau ade kekosongan, emailkan kepada saya ezzianaizudin@yahoo.com. Terima kasih

Anis Azziema said...

assalamualaikum saya mencari krja jawatan guru tadika@tabika , krna saya dlm lepasan diploma pnddkn awal knk2
jika ada emailkn saya. anisahsulaiman@ymail. com

Mohd Azim said...

Assalamualaikum.. sy ingin mncri pkrjaan admin atau enfrcmnt..hnya brdsrkn pnglmn .. jika ada pm email.. ajimgojem@gmail com

Anonymous said...

salam, sy sekarang dalam intern dan bakal tamat pada bulan 12 tahun ini untuk bachelor in administration... kalau ad krja yang sesuai dgn bidang sy, tlg inform sy ye.. thank you in advance..
email: nurafiqahmohdisa@yahoo.com.my

Farhan Masri said...

assalamualaikum.. saya mencari jawatan kosong yang bersesuaian degan teknologi maklumat kelayakan diploma Networking support email saya farhanmasri95@gmail.com

irfan hakim said...

salam..sy mencari jawatan kosong sesuai dengan kelyakan sy diploma kejuruteraan elektrik

Syakilla kebebeh said...

salam, saya mencari jawatan kosong dengan kelayakan ijazah sains matematik dengan statistik. email sy keila_desylozaq91@yahoo.com

Nor Farhana said...

salam, saya mencari kerja dengan kelayakan ijazah dalam bidang agrobiologi, master dalam pengurusan sumber genetik tumbuhan #pensyarah #agronomy #researcher #tutor #teacher
boleh email kpd: fanafs88@gmail.com

Anonymous said...

salam, saya mencari kerja dengan kelayakan ijazah dalam bidang agrobiologi, master dalam pengurusan sumber genetik tumbuhan #pensyarah #agronomy #researcher #tutor #teacher
boleh email kpd: fanafs88@gmail.com

Nurul Wahida Ab Mutalib said...

Assalamualaikum,saya lepasan ijazah sarjana muda pendidikan (kepujian) dlm jurusan perdagangan dan diploma pengurusan nak memohon kerja berkaitan dengan admin .sila email jawatan berkaitan di email cahayailahi3110@yahoo.com

Nurul Wahida Ab Mutalib said...

Saya lulusan ijazah sarjana muda pendidikan dgn kepujian jurusan perdagangan.dan diploma pengurusan memohon jawtan yang berkaitan. pentadbiran

Nurul Wahida Ab Mutalib said...

Saya lulusan ijazah sarjana muda pendidikan dgn kepujian jurusan perdagangan.dan diploma pengurusan memohon jawtan yang berkaitan. pentadbiran

guchiguchi.com said...

assalamualaikum, saya lepasan diploma dalam bidang pembantu perubatan berminat untuk mencari kerja dalam bahagian perubatan, sebarang maklum balas dapat di emelkan dalam emel saya norsaflinar@gmail.com..terima kasih

Aida Madihah said...

Saya mencari jawatan kosong bersesuaian dengan diploma pengurusan sumber manusia. Reply to aidamadihah31@gmail.com

dinz atie said...

assalamualaikum... saya lepasan DIPLOMA TEKNOLOGI TELEKOMUNIKASI dan sedang mencari pekerjaan di pulau pinang... harap dapat membantu saya... email: dinzatie24@gmail.com

Fiq Az-zuhaily said...

Saya Lepasan Sarjana Syariah dan Perundangan dari Indonesia. Sedang mencari pekerjaan di Penang. Syukran

Fiq Az-zuhaily said...

Assalamualaikum. Saya Lepasa Sarjana Muda Syariah dan Perundangan. Mencari Kerja di Penang. Hubungi 0107897413

hayati yani said...

Hye..saya mencari kerja di sarawak..mempunyai diploma instrumentation engineering dri INSTEP..dan mempunyai pngalaman kerja sbgai admin...sy boleh bkrja utk bidang sma ada technician atau admin...

norzulaika 94 said...

Hai assalamualaikum, saya lepasan ijazah (kepujian) dalam bidang sains agroteknologi akuakultur. Mengutamakan tawaran perkejaan berkaitan dengan jurusan saya . Sekiranya ada kerja kosong yg relevant dgn kelayakan saya boleh inform saya :) Berminat juga pekerjaan seperti dalam bidang perubatan
email: ekazuelaikabaharuddin@gmail.com

norzulaika 94 said...

Hai assalamualaikum. Saya merupakan lepasan ijazah dalam sains agroteknologi akuakultur, dan lebih mengutamakan dalam mencari jawatan kosong yang berkaitan dengan jurusan saya. Berminat juga menceburi bidang pekerjaan dalam perubatan/kejururawatan. (Area Selangor)
Sebarang maklum balas boleh diemelkan di ekazuelaikabaharuddin@gmail.com
thank you in advance :)

noor syakila said...

Salam..hai..saya mempuyai diploma dalam business management..saya ingin mencari pekerjaan yang ada kene mengena dengan bidang saya..sebelom ni saya pernah menjadi sales girl tpi saya ingin mencari kerja yg lebih bagus..
email:noorsyakila03@gmail.com

Anis Shaira said...

assalamualaikum..saya mencari pekerjaan dengan segera..saya lepasan diploma pengurusan perniagaan..jika ada kekosongan sila email di anis_shaira@yahoo.com

Qiesya_ BabyQu said...

Saya nak apply jawatan bagi pembantu takbir bank negara
Emel nurdafienaeqiesya1001@gmail.com

Anonymous said...

hi assalamuailaikum,saya seorang oku fizikal dan sedang mencari keje yang sesuai,kelulusan spm shj..dan 7 tahun saya tidak bekerja...harap sesiapa dapat membantu sy,terima kasih,bleh email sy shahfiqshariman@gmail.com

Yun said...

Asalamualaikum/hi..im forward to look for a jobs that related or nearly to my bachelor of biotechnology industry majoring in industrial..im seeking at any job to gain other experiences..thank you,

My emel:yunnaz88_aziz@yahoo.com

Yun said...

Asalamkm/hi..sedang mencari pekerjaan dalam bidang biotechnology industry atau gain other experiences...dont mind...
Please emel to me at

yunnaz88_aziz@yahoo.com

Mohd Saupi said...

Assalamualaikum.,saya mencari jawatan kosong segera dalam bidang pengurusan persekitaran. terima kasih.

email : mdsaupi@gmail.com

roszila said...

Assalamualaikum , saya lepasan diploma farmasi. saya mencari jawatan kosong sekarang dalam bidang farmasi atau kesihatan ubat-ubatan yang berkaitan. terima kasih :)

email : roszila96@gmail.com

zuhair jackerjacques said...

Assalamualaikum and good day, I'm looking for Human Resource job, regardless of any company. Currently doing Master of Industrial & Organizational Psychology in UTAR, have practical experiences such as conducting counseling sessions, giving job training, and building job characteristics & specification based on the interview data.

Specifically looking for HR job that can help me to widening my horizon and experiences.

If you like with what you read, please contact me: zuhairmuhammad92@yahoo.com

ris risdah said...

Hye..sy baru habis belajar, berumur 21 tahun dan sekarang tgh mencari kerja dlm bidang pengurusan. Kos secretarial science. Thank you
Email:norisdahakun96@gmail.com

Nana Nasuha said...

Assalamualaikum, saya mencari jawatan kosong berkenaan Hotel management, Saya mempunyai Dip in Hotel management, jika ada kekosongan atau maklumat sila email kpd saya

sitinasuhabidin@gmail.com

Nor Haznizah said...

Assalamualaikum.

Saya Nor Haznizah fresh graduate daripada kolej swasta, Diploma in Office Management sedang mencari pekerjaan dalam bidang pengurusan pejabat.

Jika ada peluang pekerjaan kosong, tolong emailkan di nrhaznizah@gmail.com

Terima Kasih.

e7.aliahusron said...

salam.. saya nak mencari jawatan segera dlm bidang kerani di Perak.. kalau ada jawatan kosong email saya..

email saya: aliahusron07@gmail.com

Siti Sarah said...

ASSALAMUALAIKUM..

SAYA SITI SARAH LEPASAN INSTITUT KEMAHIRAN MARA (IKM BESERI PERLIS), SAYA BLAJAR BAHAGIAN ELECTRICAL ENGINEERING (DOMESTIK & INDUSTRY) PW4.. JIKA ADA KEKOSONGAN EMAIL SAYA.. TRIMA KASIH :)

EMAIL : sitisarah348@gmail.com

MOHD FARIS said...

ASSALAMUALAIKUM..

SAYA MOHAMAD FARIS AFIQ BIN MOHD ZAMAN LEPASAN POLITEKNIK, SAYA BLAJAR BAHAGIAN TEKNOLOGI MAKLUMAT. SAYA MEMPUNYAI PENGALAMAN BEKERJA SEBAGAI ADMIN ASSISTANT SELAMA 5 TAHUN DALAM BAHAGIAN EDUCATION.. JIKA BOLEH SY INGIN MEMOHON KERJA SEKITAR KUALA LUMPUR ATAU KAWASAN SHAH ALAM.. JIKA ADA KEKOSONGAN EMAIL SAYA.. TRIMA KASIH :)

EMAIL : mfarisafiq94@gmail.com / m.faris@unirazak.edu.my

sheikh Muhammad Irham said...

mencari kerja kosong . berkelayakan diploma kejuruteraan awam

rauf ab said...

saya doakan kepada semua yang belum ada pekerjaan, segera mendapat kerja untuk meneruskan kelangsungan hidup. Kepada mereka yg masih terkial2 belum dapat pekerjaan jgn berputusasa, rezeki ada di mana2.

Unknown said...

Assalamualaikum... saya Rosnani daripada jurusan ijazah kewangan dari uitm bandaraya melaka.. saya mencari kerja kosong ...jika saya berkelayakan email sy di rosnani93khazali@gmail.com
terima kasih

Ieka Zahar said...

Assalamualaikum..sy atika fresh graduate of bachelor in accounting..sy mencari kerja yg bersesuaian dgn bidang sy dlm keadaan segera tak kisah kerja apapun yg penting kerja dlm office. I hope you will consider my application. Thank you.

If you have the position that have close to me please contact me :noratikaemira93@gmail.com

hamid besar said...

Assalamualaikum, saya nurul afiqa dari Kuala Terengganu..saya ingin mencari kerja kosong yang bersesuaian dengan bidang saya iaitu sijil pengurusan pejabat/pembantu takbir...jika saya berkelayakan
please contact me : nurulafiqa3229@gmail.com

Anonymous said...

assalamualaikum
saya muhamad amran,pelajar lepasan politeknik mengambil jurusan dip kejuruteraan elektronik dan sijil teknologi kejuruteraan elektrik kuasa(chargeman a1) daripada ikm tsya.Mencari kerja didalam bidang elektrik iaitu technician elektrik da.Mempunyai asas kemahiran elektrik dan kemahiran komputer didalam penyenggaraan dan pemasangan.

Jika ada kekosongan kerja emailkan ke
Amran_lc@yahoo.com

Mohd Basir said...

saya Mohd Basir bin Abu Bakar .Saya ingin mencari kerja kosong yang bersesuaian dengan bidang saya sebagai pemandu lory .Koperasi Sahabat Amanh Ikhtiar Malaysia

basirstylo@gmail.com

azra ikhwani said...

assalamualaikum saya nurul azra ikhwani binti ahmad nizam, saya mencari kekosongan kerja yang bersesuaian dengan bidang saya iaitu, marketing.
kindly contact me : nurulazraikhwani@gmail.com

Nika Nikita said...

Assalamualaikum... Sy noratika bt shaharin jika ad kekosongan jawatan bahagaian pembantu awam atau bahagian penyediaan makannan,sejujurnya saya tiada lah ijazah mahupun diploma, saya cuma ad spm je,pengalaman adalah serba sedikit yang membuatkan saya tertarik dengan perkerjaan seperti itu,minta jasa baik siapa2 boleh tlong email kan kepada sy (nikanikita94@gmail.com

She Naja said...

SALAM.SAYA SITI NUR HAJAR.SAYA FRESH GRADUATE DEKAT KOLEJ UNIVERSITI AGROSCIENCE MALAYSIA MELAKA DALAM BIDANG BACHELOR'S LANDSCAPE MANAGEMENT(HONS).


JIKA ADA KEKOSONGAN BOLEH EMAIL : SHENAJA 916@GMAIL.COM

Loading...

loading...