Saturday, May 27, 2017

Jawatan Kosong UMT - Universiti Malaysia Terengganu (07 Jun 2017)

Jawatan Kerja Kosong UMT - Universiti Malaysia Terengganu logo www.ohjob.info jun 2017
Kerja Kosong UMT - Universiti Malaysia Terengganu Jun 2017
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di UMT - Universiti Malaysia Terengganu Jun 2017 seperti berikut:-

1. Pembantu Setiausaha Pejabat N19

Tarikh Tutup Permohonan:- 07 Jun 2017

Semua permohonan jawatan hendaklah dibuat melalui sistem Online Job UMT melalui pautan dibawah. Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon TIDAK PERLU mengemukakan sebarang salinan dokumen kepada kami selepas mengisi secara ONLINE. Pihak UMT akan menghubungi calon-calon yang disenarai pendek untuk ditemu duga. Permohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam masa enam (6) bulan selepas tarikh tutup iklan adalah dianggap TIDAK BERJAYA.

MAKLUMAT LANJUT JAWATAN KOSONG

PERMOHONAN ONLINE

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong UMT - Universiti Malaysia Terengganu (07 Jun 2017) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...